Tarieven

Prijs Afspraken

op langere ritten in overleg mogelijk

Laagste prijs garantie

bij prijs afspraken op langere ritten

Stadstaxi Assen

Tel: 0592 - 86 87 36

All major creditcards accepted

Pinnen? Ja graag !

Bestel nu uw taxi en profiteer van

25% korting met ons voordeeltarief

Assen - Aa en Hunze - Midden Drenthe - Noordenveld - Tynaarloo

TARIEVEN

 

Tegenwoordig zijn we steeds prijs bewuster en willen we nergens teveel voor betalen dus ook niet voor een taxirit. Stadstaxi Asssen hanteert voordelige tarieven welke transparant en online met de boekingsmodule op de pagina online boeken te berekenen zijn. zo heeft u vooraf altijd inzicht in wat een taxirit u gaat kosten. Maakt u een rit over een langere afstand naar of van een plaats elders in Nederland of naar of van een luchthaven in Nederland, Duitsland

of Belgie dan is het maken van een prijs afspraak met laagste prijs garantie in overleg mogelijk. Hiervoor kunt u zowel telefonisch als doormiddel van het contact formulier een vrijblijvende offerte opvragen.

Voordeeltarief

25% korting op het standaard tarief

Online

ritprijs berekenen en taxi boeken

Laagste prijs garantie

Een prijs afspraak wordt gemaakt op basis van getoonde prijzen en worden afgerond op hele bedragen. De ritprijzen worden berekend op basis van het voordeeltarief. Doormiddel van een route berekening met google maps wordt de prijs bepaald op de afstand en de gemiddelde reistijd. De route en de reistijd kunnen in de praktijk echter afwjken en ervoor zorgen dat de daadwerkeijke prijs hoger of lager uitvalt dan opgegeven. Om die reden laten wij bij prijs afspraken altijd de taximeter op het voordeeltarief mee lopen en betaald u aan het einde van de rit altijd de laagste prijs.

Stadstaxi Assen

Experience you can trust

Tel: 0592 - 86 87 36